KarsKahvesi İnternet TV

www.karskahvesi.com

www.karskahvesi.com
www.karskahvesi.com

2 Nisan 2010 Cuma

KarsKahvesi

KARSKAHVESİ SİTE

FORUM


Kıymetli hemşehrilerimiz;

4 yıl önce başlayan ve sadece kendi aramızda öz kültürümüzü yaşatmak amacı ile kurulan ve hiç bir maddi değerle ölçülemeyecek derecedeki memleket aşkı ile yoğrulan bu sitemiz,günler aylar ve yıllar geçtikçe sizlerin desteği ve katkısı ile öz kültürümüzü yaşatan ve değerlerimizi yad etme konusunda sayılı siteler ve paylaşım forumlarından biri haline gelmiştir.

Sitemiz için önce Allah'a sonra memleketimizdeki ve gurbetteki hemşehrilerimizden katılan,bizlerle bu güzellikleri paylaşan bütün değerli hemşehrilerimize KarsKahvesi.com Ailesi olarak bizleri bu yolda yanlız bırakmadıkları için minnet ve şükranlarımızı sunarız.

KarsKahvesi Sitesi olarak;Kars,Ardahan,Iğdır ve bu kültüre bağlı olan tüm yurttaşlarımızla daha nice güzelliklere ev sahipliği yapmak istiyoruz.Zaman zaman kopukluklar olsada KarsKahvesi ailesinin bir arada olduğunun farkındayız.Bunun bilincinde ve rahatlığında olarak sizleri her zaman aramızda görmekten keyif ve haz duyuyoruz.


Dördüncü yaş günümüzü kutlamanın yanısıra,Kars'ın ilk forum sitesininde yaş günü olduğunu belirtmek isteriz.Bizi biz yapan KarsKahvesi Forumunda emeği geçen tüm hemşerilerimize tekrar teşekkür ederiz.

Allah'ın izni ile birlikte nice güzel yıllar yaşamak dileği ile;

Saygılarımızla
KarsKahvesi.com Ailesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber akışı